ONZE DE SETEMBRE 2010

11 de setembre del 2010


No caldrien les paraules, però escoltar Lluís Llach sempre és un plaer.



Que tingueu una bona Diada!

14 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Bona diada Assur.

Escolto Lluís Llach i em fas recordar que fa poc vaig sentir Lluís Llach dient que quan la gent el felicitava per l'actualitat de les seves cançons, que ja tenien tants anys, ell deia que "estava fins als ... que les seves cançons continuessin essent actuals" i evidentment té més raó que un sant!

Carme Rosanas ha dit...

Ei! que això no treu que escoltar-lo sempre sigui un plaer... :) Sempre, per més que l'haguem escoltat i escoltat!

paco ha dit...

ben estimat enric, e vist el vídeo del lluis llach, e vist personatjes de tota calaña en éll encara en falten molts més, tot aplegará, peró lo que reialment volia dirte y que acabe de dirli al josep el cafeter es que, la megüa humilde persona ama molt la llibertat, encara que jó no sigui independentiste, vost dejitge una diada plena de llum y alegria, y al vostre grit de llibertat sigui acompañat del méu grit, Vixca la República....abraçades solidaries paco

onatge ha dit...

Bona Diada. Visca Catalunya Lliure de mediocres incults i amb una durícia al cor...

Una encaixada amb la lluita a les mans.
onatge

Joaquim ha dit...

Bona Diada, amic

pfp ha dit...

bona Diada, amics

Francesc ha dit...

Felicitats, salut i independència ! Bona Diada i gràcies pel Llach //*//

josep ha dit...

Enric,
Magnífic el "iutub" que has muntat. El missatge de la cançó de Lluís Llach encaixa perfectament amb els impresentables que apareixen a les imatges. Quina colla! i a sobre pretenen donar-nos lliçons.
Bona Diada company!

Josepb.Menja de bacallà. ha dit...

Enric; el comentari de la Carme -el primer que tens- l'havia sentit també i la veritat... no és aixó...

Assumpta ha dit...

BONA DIADA, ENRIC!!

He vist del vídeo de principi a final i la darrera imatge, la de l'acudit, ho resumeix tot...

VISCA CATALUNYA LLIURE!!

José Luis ha dit...

Bona diada, Assur.

Margarida ha dit...

Ahir em vaig entretenir a voltar pel poble per veure quin ambient s'hi respirava. I si ens fixem per la quantitat de senyeres.... la veritat és que ho tenim força magre!
De casa estant i mirant fins on m'arribava la vista, t'asseguro que ben poques se'n veien. Quina pena!
Si algun dia aconseguim el que volem, no crec que sigui pels sentiments sinó moguts pels diners, i és que cada vegada hi ha més gent (d'aquí i nouvinguts) emprenyada de que ens escanyin tant i en rebem tan poc a canvi.
Una abraçada

Anònim ha dit...

Que hagis passat una molt bona Diada! Si hi hagués més Lluís Llach en aquest país, ja seríem lliures!

Assur ha dit...

En primer lloc, PERDONEU TOTS, per favor, la tardança.

Carme: Van ser, precisament, les declaracions de què parles de Lluís Llach les que em van “inspirar” a l'hora de fer aquest “yutub”. Llach és ja, sense cap mena de dubte, un clàssic i ho és perquè la seva música ha resistit amb tota naralitat el pas del temps, però el que és trist és que les lletres de moltes d'aquestes músiques s'hagin convertit en un clàssic per culpa que el temps sembla que s'hagi aturat.

Paco: I tant que en falten, de “personatges”, en aquest vídeo! La pega és que la cançó de Lluís Llach ocupa el temps que ocupa i ja no n'hi cabien més. Moltes gràcies pels teus desitjos!

Onatge: Em permetré utilitzar el teu desig de voler una Catalunya lliure de mediocres incults (em permeto afegir-hi fins i tot els que poguessin ser cults) ja que, alliberats d'aquests, i dels aprofitats, i dels espavilats i de tants i tants d'altres que només foten nosa i es dediquen a organitzar merders (i perdona l'expressió) potser aquesta cançó de Llach no tindria avui la vigència que encara té.

Joaquim, Pilar i Francesc: Moltes gràcies pels vostres desitjos, i espero que també per vosaltres hagués estat una bona Diada.

Josep: I a sobre!... Tu ho has dit, però sembla que molta gent no se'n vulgui adonar. Una abraçada, bon amic, i gràcies per les darreres fotografies que il·lustren aquest “yutub”!

Josepb: I tant que no és això, Josep, i tant!!!

Assumpta: Moltes gràcies, i content que t'hagi agradat. Efectivament, l'acudit d'en Jap resumeix perfectament el que jo volia transmetre a través d'aquest “yutub”. Els que es vanten de ser espanyols són patriotes i, en canvi, els que no, som titllats de fanàtics, quan no, fins i tot, de nazis!

Moltíssimes gràcies, José Luis. A la llibreria ja em van portar el llibre del “Tristran Shandy”. Em vaig decidir per la traducció d'en Joaquim Mallafré a Proa perquè el senyor Marías fill i jo som completament incompatibles (amb el pare també però, almenys, aquest darrer sabia escriure). No me'l vaig emportar perquè anava a treballar i era massa gruixut per arrossegar-lo amunt i avall, i un ja no té vint anys, ni trenta... ni cinquanta, vaja! Una abraçada.

Margarida:Tens raó, molta raó, però pensa també que, no fa pas massa, quan es va haver de sortir al carrer en van ser molts centenars de milers els qui hi van sortir i no precisament perquè els ho diguessin des de les Institucions. Potser és perquè veig l'ampolla mig plena, no ho sé... Una abraçada!

Albert B. i R.: Moltíssimes gràcies pel teu desig. Tens molta raó, però també és ben segur que si a més a més de molts Llachs hi sobressin molts personatges com els que surten al yutub (i els que encara hi falten!), tot aniria encara molt més bé. Una abraçada i gràcies per la visita.

DIGUEU LA VOSTRA



EN EL CAS QUE NO POGUEU ENVIAR COMENTARIS AMB AQUEST FORMULARI,




Pàgines següents Pàgines anteriors Pàgines principal

lectors


Facebook Twitter Subscripció al feed Rebeu les actualitzacions al vostre e-mail
Vitralls de Nadal
REBITAR. Arquitectura. Reformes i rehabilitació d'edificis.

 

  

 

 

També us pot interessar

 
INICI FINAL