tag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post2753729349606733994..comments2023-03-21T11:48:15.516+01:00Comments on Ca l'Assur: POPETS AMB CEBAAssurhttp://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-30912838622398033872010-10-15T05:37:27.613+02:002010-10-15T05:37:27.613+02:00Anna: Jo encara recordo que quan vaig començar a c...Anna: Jo encara recordo que quan vaig començar a cuinar em semblava que si n'hi posaves més (del que fos) seria més bo, i no és així sempre, ja que, amb un toquet, moltes vegades s'obtenen molts millors resultats que no pas amb tot un cullerot sencer. Una abraçada.<br /><br />Josep: És tot un plaer escriure les meves bajanades veient que després són tan ben rebudes per lectors com tu i la Glòria. Moltes gràcies, Josep!<br /><br />Mariàngela: Suposo que, després de tants de dies, ja deus haver matat i re-matat la gana. A més a més, amb aquella llata que vas preparar... Mmmmm! :)<br /><br />Kalamar: Jo també sóc molt de plaça, sobretoT pel que fa al peix, ja que als súpers es nota molt que fins que no l'acaben no en reposen de nou. I pel que fa a aquest plat, però amb calamars?... Doncs crec que amb calamarsons també ha de sortir bo, però molt més car que amb els popets. I pel que fa a “Semiramide” i tal com et pots imaginar, l'Assur la fa lligar amb tota mena de menges exquisides. :)<br /><br />Joepb: No, no; em vaig fer el dur perquè no hi tenia ningú al darrere i prou que vigilava, a cua d'ull, que no s'acostés ALGÚ perquè, aleshores, li dic immediatament a la Rosa que deixi els llenguados i em pesi els popets (sense comptar, que ja els tenia ben comptats jo!)<br /><br />José Luis: El germà (que no germanet petit) ja ha nascut, cosa de la qual em vaig alegrar moltíssim, i això del llibre..., home, no estaria malament, però la feina ja és meva per portar el blog i seguir com bonament puc els que m'agraden, que només em faltaria embrancar-me amb una altra cosa. No ho sé, potser quan em jubili... ;) <br /><br />Assumpta: La teva mare en feia; al teu pare li agradaven; que bons que estaven! Tot en passat... Vinga, dona: Anima't i, quan en trobis a plaça, fes-ne i en fas un post amb una fotografia on hi surtin les mans d'en Josep Lluís amb la forquilla i el ganivet a punt. ;) L'enhorabona (m'ho ha dit l'Anna Maria) pel premi. Ja passaré per casa teva i et felicitaré com cal.<br /><br />Bego: Hahahahahahaha!!! Celebro haver-te fet riure. Ja ho veus, oi, com sota aquell posat seriós que tinc no hi ha, com us pensàveu, cap professor universitari i sí, en canvi, un pallasot?... De tota manera, a un bar que anava quan treballava al Poblenou es pensaven que jo era capellà..., i quan parlaven de mi entre ells em coneixien com “el mossèn”. ;)<br /><br />Mercè: Tens raó amb el que dius d'aquest codi “còmplice” (aquí sí, oi, que hi escau el mot?) entre venedor i client, però també la tens, la raó, al final, ja que d'això es tractava: de fer arrancar un somriure.<br /><br />MOLTES GRÀCIES A TOTS!Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-10760107584349465272010-10-14T10:24:00.592+02:002010-10-14T10:24:00.592+02:00Com que sembla que amb la peixatera i la filla hi ...Com que sembla que amb la peixatera i la filla hi ha confiança, el que podies haver fet en veure que només quedaven aquells popets era dir-li, tot picant-li l'ullet: "Quan he vingut abans, m'he oblidat d'agafar popets" o "T'has recordat de guardar-me els popets que et vaig encarregar?" Segur que hauria captat el que volies dir.<br /><br />Però aleshores avui jo no hauria començat el dia rient com ho he fet en llegir el teu relat.Mercè Piquerashttps://www.blogger.com/profile/12885027344664887094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-51575205895548714432010-10-10T01:34:30.215+02:002010-10-10T01:34:30.215+02:00SR ASSUR, no he parat de riure desde la primera a ...SR ASSUR, no he parat de riure desde la primera a l`ultima paraula del seu relat a plaça,vostè es lo que anomanem un " un comprador de risc".M`agrada molt aquesta recepte, trovo que no es gens complicada molt recomanable per la nostra clientela a plaça.<br />Fins disabte que be...(la filla de la peixatera Rosa)begohttps://www.blogger.com/profile/00492949380254663913noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-839961010689207072010-10-06T22:50:56.965+02:002010-10-06T22:50:56.965+02:00Ooooooooooh!!! ooooooooooh!! Quin aspecte!!
La me...Ooooooooooh!!! ooooooooooh!! Quin aspecte!!<br /><br />La meva mare també en feia... al meu pare li encantaven, però no hi posava anís... tot i així, què bons li quedaven!! :-))<br /><br />I molt bona l'escena a la peixateria... amb la peixatera dient-te "Senyor Assur" hahaha :-DDDD i tu dissimulant perquè ningú veiés el teu interès pels deu popets!!Assumptahttps://www.blogger.com/profile/07651317955082437887noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-4903589235986425112010-10-06T22:35:36.772+02:002010-10-06T22:35:36.772+02:00Assur! Sempre ens fas riure, però avui t'has p...Assur! Sempre ens fas riure, però avui t'has passat. Ni Hitchcok, quan decideixes jugar-te-la una mica mes deixant els pops per el final! De traca. Estàs guanyant-te el cel (encara que sigui a la terra)<br /><br />Ja provaré la recepta, que això del anís m'ha agradat, però ara estic enfeinat, que potser si que tindreu un germanet petit... Però si jo et faig cas, fes-me’l tu a mi: Escriu un llibre amb aquestes histories.José Luisnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-59816623566941337522010-10-06T22:35:04.600+02:002010-10-06T22:35:04.600+02:00Enric; Que hagués pasat si la senyora de darrera t...Enric; Que hagués pasat si la senyora de darrera teu, hagués dit... hi ha me'ls quedo jo, mentre tu estaves pensant -fent l'estret- si te'ls quedaves o no, aquells popets? <br /> Un molt bon llibre aquest del senyó Carles Font; Àpats de Fonda, totes les receptes -com molt bé dius- estàn explicades a "peu de rei" i els àpats que hi ha són per menjar com un rei.<br /> Que vagi de gust "Senyó Assur" i l'Anna Maria també.Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-39282560652874382032010-10-06T20:33:35.296+02:002010-10-06T20:33:35.296+02:00Assur, quin riure amb la cua del mercat. Com jo só...Assur, quin riure amb la cua del mercat. Com jo sóc d'anar també als "puestos" en lloc de comprar productes Hacendaño o peix al Mercadona, em demanaré popets (pobrets, tan petits i tan monos, no són il·legals?) o potser kalamars per fer aquest suculent plat. Crec que els acompanyaré amb Semiramide, a veure si em faig més belcantista...kalamarhttps://www.blogger.com/profile/00255954588709339611noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-25070744400477626052010-10-06T19:29:19.221+02:002010-10-06T19:29:19.221+02:00Em fa venir gana i quasi no tinc res a la nevera.....Em fa venir gana i quasi no tinc res a la nevera...Mariàngela Vilallongahttps://www.blogger.com/profile/02452040256502129586noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-10064179303429992712010-10-06T15:07:06.116+02:002010-10-06T15:07:06.116+02:00Uns popets de pel·licula, amb l'afegitó de l&#...Uns popets de pel·licula, amb l'afegitó de l'anís que li deu donar el toc diferenciador.<br />Per cert, genial la narració de la compra al mercat, i molt bo que la peixatera et digui Sr.Assur.<br />Una abraçadajosephttps://www.blogger.com/profile/03435152638088335292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-63351970742030077152010-10-06T12:51:26.682+02:002010-10-06T12:51:26.682+02:00De nou una molt bona recomanació. Molt ben explica...De nou una molt bona recomanació. Molt ben explicat, Enric, que bons els popets, amb la seva picada i bon sofregit, mmmmm ...... i amb aquest toc d'anís (bona, aquesta) Això s'ha de provar.<br /><br />Una abraçada.BuenasMigas.https://www.blogger.com/profile/17650692896492794900noreply@blogger.com