tag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post2345763975165218359..comments2023-03-21T11:48:15.516+01:00Comments on Ca l'Assur: GALTES DE PORC AL FORNAssurhttp://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comBlogger17125tag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-16032528485757842252011-09-18T11:42:21.930+02:002011-09-18T11:42:21.930+02:00Bon dia, una pregunta: dius que la cassla ha d'...Bon dia, una pregunta: dius que la cassla ha d'estar tapada dins al forn? Només l'últim quart d'hora o durant tota la cocció? <br />GRan recepta, moltes gràcies!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-37430243980474724522011-03-07T23:51:31.037+01:002011-03-07T23:51:31.037+01:00Anònim: A la recepta ve ben detallat els temps de ...Anònim: A la recepta ve ben detallat els temps de cocció de cada fase de la recepta.Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-35194195665385794742011-03-05T12:52:11.607+01:002011-03-05T12:52:11.607+01:00quanta estona al forn?quanta estona al forn?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-40358432580960127202011-02-20T02:47:33.896+01:002011-02-20T02:47:33.896+01:00Anònim: Al penúltim paràgraf de l'explicació d...Anònim: Al penúltim paràgraf de l'explicació de la recepta queda dit quan és el moment de tirar-hi el cullerot de brou:<br /><br />"Escorreu les patates de l’oli, saleu-les i, quan vegeu que el rostit ja és gairebé a punt, afegiu el cullerot de brou i les patates a la cassola procurant que aquestes s'impregnin bé del suquet del rostit."<br /><br />Espero que si les fas et quedin bé, i qualsevol problema que tinguis no dubtis en comentar-m'ho.<br /><br />Una abraçada.Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-61693127006111745642011-02-17T14:45:32.874+01:002011-02-17T14:45:32.874+01:00l'aigua amb cubito o el brou quan es posa?l'aigua amb cubito o el brou quan es posa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-38602283363140307792010-01-25T10:55:56.179+01:002010-01-25T10:55:56.179+01:00Benvolgut Titus: Ja intuïa jo que eres home no sol...Benvolgut Titus: Ja intuïa jo que eres home no solament de gust per a la música. No saps com celebraré que aquesta forma de preparar les galtes us complagui.<br /><br />Totalment recomanable, Dolors, aquest llibre. Quan es couen els plats que s'hi expliquen et retornen les flaires tan autènticament casolanes de la nostra cuina.<br /><br />Sant Francesc dels Polpets: Com et vaig ja comentar, perquè es cogui millor la carn de les galtes, una carn molt melosa però també molt compacte, has de dir a la carnisseria que t'hi facin unes incisions, però si les compres en algun súper les pots fer tu mateix, aquestes incisions (ben fondes però sense acabar de tocar l'os), amb un ganivet ben esmolat (no de serra, que esgarrinxaria la carn). I pel que fa al llibre, ja em vas dir que l'havies aconseguit, de la qual cosa me n'alegre.<br /><br />Ai, Glòria!: Em fa l'efecte que aquest Josep que tens per casa és una mica llepafils, oi?... :) Parlant seriosament, ni els meus fills ni l'Anna Maria les han volgut tastar mai, tampoc, les galtes. Quan en faig, són només per a la meva sogra i per a mi, que, tot al contrari, ens agraden molt. Moltes vegades, no voler tastar les coses és per pura tossuderia.<br /><br />Ei, Paco! Estic molt content que, amb tu, en sigueu ja tres les persones del País Valencià que els ha fet gràcia aquest plat i, per la forma d'expressar-ho, endevino que tots tres posareu fil a l'agulla per fer aquestes galtes.<br /><br />Gemma: I és que, a més a més, les dues formes de cocció no només difereixen per l'estalvi de temps. Ja em diràs el què, si ho fas, eh?<br /><br />Mercè: Sí; vaig deixar encomanat al meu germà que et donés una abraçada de la nostra part, i ell ja ens va retransmetre els teus bons desitjos, que t'agraïm de tot cor. Suposo que als Estats Units, malgrat que, per les referències que ens arriben, intueixo que la cultura culinària es basa molt en la carn bovina, hi tindrà també el seu llogarret la carn de porc, oi? Per cert, i parlant d'aquesta cuina, recordo haver llegit a Josep Pla que li tenia un gran respecte, ja que no tota ella es basa en la tòpica de les barbacoes.<br /><br />A peu coix: Gràcies pel teu comentari. He donat un cop d'ull als teus blogs, i et felicito per la gran “pencada” que et deuen significar. Et passaré a veure tot sovint.<br /><br />Josepb: Entre aquest llibre i jo va haver-hi un amor a primera vista, ja que recordo perfectament que me'l vas ensenyar, i l'endemà mateix ja me l'havia comprat. Potser em faig un xic pesat, però és dels llibres de cuina que jo n'he tret més profit, i això que ja saps que els llibres de cuina són la meva perdició.<br /><br />Sion: Encara que no t'hagi dit res (la veritat és que m'enrotllo molt sempre a l'hora de fer comentaris i no tinc el temps suficient de escriure'ls tal i com m'agrada fer-ho) visito amb freqüència el teu magnífic blog, ja que fas una cuina que m'agrada moltíssim.Una abraçada també per a tu.Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-74055786296488530972010-01-22T08:35:03.603+01:002010-01-22T08:35:03.603+01:00E descobert el teu bloc, pel teu germà a la trobad...E descobert el teu bloc, pel teu germà a la trobada blocaire<br />A nosaltres las galtes de porc ens agraden preparades de varies maneres, aquesta queda anotada.<br />Una abrasada, Siónfem un mosnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-77272072977759428972010-01-19T18:03:21.770+01:002010-01-19T18:03:21.770+01:00Enric; Les galtes de porc, delicioses. El llibre À...Enric; Les galtes de porc, delicioses. El llibre Àpats de Fonda un molt bon libre, jo també vaig recomenar-te'l i el resultat és d'alló tant i tant satisfactóri. Que vaigi de gust Enric¡¡Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-32677858979068827652010-01-18T21:28:20.584+01:002010-01-18T21:28:20.584+01:00Hola Enric, per ací estic novament. Escolta, saps ...Hola Enric, per ací estic novament. Escolta, saps que des que vas mostrar el llibre aquell "Àpats de fonda" que el busque i no hi ha manera?Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-52493598284925348242010-01-18T21:23:24.227+01:002010-01-18T21:23:24.227+01:00M'he l'apunto!!!
Bloc pa amb oli i xocolat...M'he l'apunto!!!<br />Bloc pa amb oli i xocolataA peu coix. Núria Saguéshttps://www.blogger.com/profile/10252047922377994628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-46888259648046705082010-01-18T20:08:21.922+01:002010-01-18T20:08:21.922+01:00Enric, bon any!! El teu germà ja em va transmetre ...Enric, bon any!! El teu germà ja em va transmetre els vostres records i espero que t'arribéssin els meus!<br />Aquest és un plat boníssim d'aquells de tota la vida que m'encanta!! I em recordes que fa un munt que no menjo galtes de porc!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-74483327168940540322010-01-18T08:05:20.030+01:002010-01-18T08:05:20.030+01:00Les galtes sempre les faig a l'olla a pressió,...Les galtes sempre les faig a l'olla a pressió, al forn no ho he provat mai... però et prometo que el proper cop ho faré al forn, que a mi les coccions al forn m'encanten.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-42133518039480344572010-01-17T22:28:05.260+01:002010-01-17T22:28:05.260+01:00bueno bueno, aquest plat es sensillamet de "c...bueno bueno, aquest plat es sensillamet de "chupe in dómine" cal dir més.......anotat queda per a fer-lo....saludos pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-26015731453865973212010-01-17T21:50:28.974+01:002010-01-17T21:50:28.974+01:00Jo no he fet mai galtes de porc perquè el Josep no...Jo no he fet mai galtes de porc perquè el Josep no n'és gaire amic però sí que recordo haver-ne menjat, i a pagès, en una masia que tenien uns amics a Vic i em van agradar, recordo una carn molt tendre.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-1099060800524682702010-01-17T19:53:16.879+01:002010-01-17T19:53:16.879+01:00Quina recepta més bona!!!! Hi ha però una cosa que...Quina recepta més bona!!!! Hi ha però una cosa que no hi he entés. Als ingredients hi dius "(feu que us les marquin,ja que es couran molt millor)." Què vol dir que les marquen? Que els en facen algun tall? Bé, ja m'ho explicaràs. Potser en faré una nova "heretgia".<br />Sant Francesc dels PolpetsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-43971044276970076032010-01-17T14:29:02.501+01:002010-01-17T14:29:02.501+01:00Si senyor...Això és un plat de sempre , un plat no...Si senyor...Això és un plat de sempre , un plat nostra , un plat de casa ...tenim que fer molts més plats com aquest i segur que amb aquest llibre ho aconseguirem..<br />Una abraçadaELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-83330263429514636682010-01-17T13:17:51.041+01:002010-01-17T13:17:51.041+01:00Aquesta recepta me l'apunte, qué té molt bona ...Aquesta recepta me l'apunte, qué té molt bona pinta. Ja et diré com m'ha quedat.Titushttps://www.blogger.com/profile/01856860455735055621noreply@blogger.com