tag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post147264261556452599..comments2023-03-21T11:48:15.516+01:00Comments on Ca l'Assur: LLOBARRO AL FORN AMB PATATES, PORRO I TOMÀQUETAssurhttp://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-61205615999329383952011-06-09T11:20:08.449+02:002011-06-09T11:20:08.449+02:00Irene: Te ruego que me perdones que haya tardado t...Irene: Te ruego que me perdones que haya tardado tanto en contestarte pero es que voy muy ajetreado con los posts, que me salen larguísimos, con el trabajo y con mis cosas.<br /><br />No sabes cómo celebro que os gustara tanto la lubina preparada según Ruscalleda. A nosotros también nos gustó muchísimo y es un plato que he repetido muchas veces, ya que tiene la virtud que, según mi madre decía, han de tener los platos de pescado: el mínimo de ingredientes.<br /><br />Un abrazo, y gracias por el comentario.Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-34284457842124499552011-05-28T14:50:02.231+02:002011-05-28T14:50:02.231+02:00Cocinado y comido!! :) salió riquísimooooooo, y re...Cocinado y comido!! :) salió riquísimooooooo, y repetiremos seguro!! gracias por publicar esta rica receta.<br />Saludos!Irene Ruscalledahttp://www.flickr.com/photos/rusquirene/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-28539439909933950462011-05-28T11:09:23.433+02:002011-05-28T11:09:23.433+02:00Muchas gracias por esta receta tan interesante, se...Muchas gracias por esta receta tan interesante, se ve que te ha quedado genial! hoy mismo la vamos a hacer y ya te contaré que tal ha quedado :)<br /><br />Soy Ruscalleda, pero no familia de Carmen (ojalá! para que me invite a su restaurant de vez en cuando jajaajaja).<br /><br />Petons!!Irene Ruscalledahttp://www.flickr.com/photos/rusquirene/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-42368396093626328072009-12-12T03:20:32.342+01:002009-12-12T03:20:32.342+01:00Estem completament d'acord, Mercè. A més a més...Estem completament d'acord, Mercè. A més a més, el nom de Ruscalleda té la propietat de provocar un gran respecte, un respecte molt ben guanyat, val a dir-ho, però de seguida t'adones que la persona que hi ha darrere aquest nom és tan planera com la seva cuina, i és per això que ens és tan propera als qui gaudim de la cuina gairebé només pel plaer que ens suposa posar-nos el davantal.<br /><br />Pilar: Recepta que crec que et pot anar molt bé per les peculiaritats que apuntes a l'hora de fer el peix al forn, i el fet que les patates tinguin, un cop cuites. gust de patata i el peix gust de peix fa que sigui una recepta ideal per als qui ens agraden poc les floritures, sobretot quan la matèria prima ja és bona “per se”.<br /><br />Teniu raó, parella, ja que aquest llibre -”Cuinar per ser feliç”- de la Ruscalleda (jo és l'únic que tinc d'ella) és tota una referència a l'hora de recomanar un llibre de cuina del que no només ens veiem en cor de treure'n un parell de receptes. Cent per cent recomanable perquè es nota que l'autora l'ha revisat a consciència, ja que no hi falta ni un sol detall i... l'edició és molt i molt acurada, amb detalls de molt bon gust: paper setinat, que sempre té els seus avantatges tenint en compte que potser s'hagi de consultar a la cuina; bon espaiat entre línia i línia, cos de lletra net i clar... Un molt bon llibre.<br /><br />Ai, Cara al viento!, quina il·lusió tot el que em vas dir! Gràcies pel comentari, i ja em posaré en contacte amb tu.<br /><br />Gran teoria, sí, senyora Glòria noctàmbula!: Efectivament, el peix, també pel meu gust, vol poques, molt poques filigranes, i en aquesta encertadíssima recepta es pot comprovar: peix i patates cuits junts però sense barrejar sabors. Encertadíssima, encertadíssima!<br /><br />Ai, Dolors!, a casa la pega que tenen és que pràcticament només els agrada el rap, el lluç i el llenguado, i no puc fer, per exemple, un bon besuc al forn com a mi m'agradaria: una bona peça, i no pas aquells besucs petits, dels que en diuen de ració, i que de besuc només en tenen el nom. I efectivament, una altra de les “gràcies” d'aquesta recepta és que la pell del llobarro manté l'intens color platejat que tenia quan encara no era cuit, i fa molt de goig presentar-lo.<br /><br />Josepb: Prou que ho sé això del peix que expliques, però, malauradament, no crec que a “la floreta” que tens a casa li canviïn ara els gustos. Ara bé..., tot és qüestió de provar-ho, ja que vés a saber!Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-25136564827220160612009-12-10T18:42:35.569+01:002009-12-10T18:42:35.569+01:00Enric; ... veig que ja he fet tard, per menjar aqu...Enric; ... veig que ja he fet tard, per menjar aquest llobarro al forn... a casa, ja saps que tot el que neda tè llarga espera -quin vers m'ha sortit- però de segur que si és de la Carme Ruscalleda l'espera no serà tant llarga. Que vaigi de gust Enric¡¡ Josepb.Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-13545578383389819332009-12-09T23:40:15.110+01:002009-12-09T23:40:15.110+01:00Noi , veig que també est un experyt en cuinar peix...Noi , veig que també est un experyt en cuinar peix...i aquest llobarro llueig , fins i tot després de cuit.<br />Una abrasada Enric.ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-72091416912629018812009-12-09T21:41:12.221+01:002009-12-09T21:41:12.221+01:00Què dir de la Carme Ruscalleda?. Les seves recepte...Què dir de la Carme Ruscalleda?. Les seves receptes estan tan ben explicades als llibres que quasi la sentim a ella explicar-nos-les. Aquesta és de primera i és que amb un bon peix no calen gaire filigranes.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-91043171721947774282009-12-09T20:50:18.878+01:002009-12-09T20:50:18.878+01:00Doncs jo m'acabo d'enamorar d'aquesta ...Doncs jo m'acabo d'enamorar d'aquesta recepta...quina pintaaaaa!!! La faré segur!!!<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-72121670767578233282009-12-09T11:34:37.997+01:002009-12-09T11:34:37.997+01:00jo crec que el gremi de llibreters haurien de dona...jo crec que el gremi de llibreters haurien de donar un premi a la Carme, ja que els seus llibres son d'una certesa absoluta, és a dir, totes les receptes són excel·lents, fàcils i totes surten!! ( a diferència de tants altres llibres que deixen molt que desitjar).<br />Dit això, em sembla que aquest plat ha de ser d'aquells que et deixen un regustet a la boca tan bo, que no pots parar de menjar-ne. Besades, amic.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-20368980418915229912009-12-09T11:07:51.375+01:002009-12-09T11:07:51.375+01:00yo generalmente hago el pescado al horno excepto e...yo generalmente hago el pescado al horno excepto el bacalao, (de mil maneras), y la merluza, (rebozada), pero nunca le pongo tomate, y pocas veces patatas, soy una comodona y eso de tener dos tiempos de cocción me dá palo, pero reconozco que esta receta a mi club de fans les va a gustar, son sibaritillas, a pesar de que uno de ellos desayune pan con tomate y nesquick...<br /><br />Un beso guapísimo, ya te contaré el resultadopfphttps://www.blogger.com/profile/14746811172677780022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-2754203754502434912009-12-09T07:52:53.118+01:002009-12-09T07:52:53.118+01:00Enric, crec que hi ha tantes receptes de la Ruscal...Enric, crec que hi ha tantes receptes de la Ruscalleda que he provat que han passat a formar part del meu repertori! ;) jeje I és que les seves receptes són totes un èxit!! Sense excepció!! I aquest llobarro al forn, me l'anoto per fer-lo algun dia d'aquestes vacances perquè tinc mooooltes ganes de menjar peix fresc. ;)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.com