tag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post1957266806306103135..comments2023-03-21T11:48:15.516+01:00Comments on Ca l'Assur: COCA DE LLARDONSAssurhttp://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-18683822299681035972010-03-10T18:18:02.393+01:002010-03-10T18:18:02.393+01:00Enric, que estoy al loro de una amiga uruguaya, qu...Enric, que estoy al loro de una amiga uruguaya, que su madre emigrante 8antes de la guerra Civil9,desde Burgos a Uruguay, le "hacía pan de chicharrones" oséa pan de llardones... y dado mi stock, y que en la Zarzuela no me han contestado (lo de las cocas) que a ver si tú o tus amistades culinarias me echaís una mano con la receta, que mi tal amiga uruguaya no sabe hacer un huevo frito... y ni idéa de la recetapfphttps://www.blogger.com/profile/14746811172677780022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-7940130787476728472010-02-23T17:20:37.866+01:002010-02-23T17:20:37.866+01:00Assur, l'acabo de penjar! Gràcies
PTNTS
DolçaAssur, l'acabo de penjar! Gràcies<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-31697199786276004152010-02-22T12:23:36.303+01:002010-02-22T12:23:36.303+01:00Només faltaria, Dolça! I tant que pots posar la re...Només faltaria, Dolça! I tant que pots posar la recepta al teu blog, al cap i a la fi tot el mèrit és de la Seguí (M'ha sortit un vers!!!!)<br /><br />Una abraçada!Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-54426413426391101832010-02-21T20:25:01.039+01:002010-02-21T20:25:01.039+01:00Assur, amb el teu permís les penjaré un dia d'...Assur, amb el teu permís les penjaré un dia d'aquests al nototsonpostres...alacuina. Ens han agradat moooooooooooolt!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-11217623974529248822010-02-18T12:09:40.710+01:002010-02-18T12:09:40.710+01:00Francesc: Gràcies, també, en nom de l'Anna Mar...Francesc: Gràcies, també, en nom de l'Anna Maria (tot i que es posa vermella) per la felicitació. De tot cor et dic que si tens algun dubte a l'hora de voler fer alguna cosa amb el disseny del teu, de blog, amb molt de gust, si t'ho pot solucionar, no dubtis en escriure o telefonar, ja que ara que no em sent et diré que és una “crack”! :)) És curiós que a la zona on vius no n'hi hagi, de llardons, però a això ja hi posarem solució, no et preocupis, i pel que fa als polítics llardosos que teniu per ací i que sé que amb tant de gust us trauríeu de sobre, et done les gràcies per l'oferiment, però déu n'hi do, per ací dalt, els que també tenim, pel que t'agraesc l'oferiment, però no, no ens calen més. A més a més de llar...dosos, aquí també abunden els lla...dragots!<br /><br />Mercè: Intueixo, pel que dius, que ja no hi ha cap mena de problema per poder entrar productes del porc als “iu-es-ei” :)), perquè jo recordo, fa molts anys, que un catedràtic d'espanyol a no recordo quina universitat americana, amic meu, va endur-se, en un viatge de tornada, una mica de pernil per menjar durant el viatge. No ho va fer i, quan va arribar a Miami, a la duana li van trobar a la bossa i li van dir que l'havia de llençar. Tal i com et pots imaginar, se'l va cruspir davant mateix del guàrdia!<br /><br />Moltes gràcies, Maria José! Deliciós d'aspecte... i al paladar i, com molt bé diu la Gemma, bona per menjar-ne tot l'any!<br /><br />Eva: I què és el que no t'agrada a tu, i més quan es tracta de dolços, oi? ;) Si en tens el desig, però, només has de fer que manar-me que te'n faci, i surt directe cap a Terrassa, eh? Una abraçada!<br /><br />Pilar: Com vaig riure, al llegir el teu comentari: Ja t'ho vaig aclarir per telèfon, però deixa'm que quedi anotat al blog la resposta que se'm va ocórrer: “Es muy fàssil, Pilar: Te vas a una cansaladería i pides que te den lardones”. HAHAHAHAHA!!!<br /><br />Glòria: El pirata ha quedat afavorit, perquè amb aquesta perxa tot li està bé. ;), i tant si t'ho creus com si no, com que el dia que les vaig fer va venir el meu a dinar i li agrada tant, no solament en va menjar de postres, sinó que la seva “marassa” n'hi va donar una perquè se l'emportés a ca seva..., i era la meva, ja que l'Anna Maria es pensava que jo me n'havia endut una per dinar. :))<br /><br />Sion: A mi també m'agrada molt la que es fa amb pasta de full, però creu-me que aquesta, pel meu gust, la supera. Gràcies per la visita i benvinguda a casa.<br /><br />Dolça: Doncs si no t'agrada amb pasta de full, no dubtis en fer aquesta. Ja ho he dit un munt de vegades, però el resultat bé s'ho val per la poca feina que hi ha a l'hora de fer-les..., i surten baratíssimes (Ai, aquesta ànima catalana que em surt!) :))Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-8680012029555609992010-02-18T12:09:20.419+01:002010-02-18T12:09:20.419+01:00Margarida: Les coques de llardons és una més d'...Margarida: Les coques de llardons és una més d'aquelles creacions genials que vés a saber qui es va empescar per primer cop, ja que no a qualsevol se li ocorreria utilitzar “llardufes” (com en diem a Badalona) per obtenir una menja dolça que agrada fins i tot a qui, com a tu -i a la meva dona i als meus fills- ni els tasta, els llardons. El mateix passa amb l'ensaïmada, per a mi una de les més exquisides menges dolces, el nom de la qual ve de “saïm” (“llard”, en mallorquí), per ser el llard la base amb la qual es fa... Quants “Ferrans Adrià” anònims al llarg de la història de la gastronomia, oi?... M'apunto el toquet d'anís (que com a bon badaloní serà de “El Mono”, naturalment) per quan faci una coca de llardons amb pasta de full. Gràcies pel comentari i per l'aportació.<br /><br />Gemma: Jo també faig coques de llardons tot l'any -aquestes coquetes de la Seguí, cruixents i gustoses són les que més agraden, tant a casa com a la feina, on a vegades n'he dut per berenar-, i ja et comentaré al teu blog que vaig fer la coca de ses Illes de què parles aquí i de la qual en vas posar la recepta.<br /><br />Que bo, Paco!!! Es nota que ets un amant de la música i del menjar!, ja que anomenar Bach i la seva “Passió segons Sant Mateu” (per a mi un dels CIMS de la música de tots els temps) per definir el que es pot arribar a sentir gustativament, en aquest cas amb unes coquetes de llardons, em sembla encertadíssim!!!<br /><br />Dolors: Vam tenir, a casa dels vermells, l'oportunitat de menjar el pa que fa el teu marit, i ells són testimonis de les alabances que tant l'Anna Maria com jo vam fer d'aquest pa amb què vam acompanyar l'esplèndid i inoblidable dinar que ens van oferir. És, doncs, per tot això que tant t'agraeixo l'elogiós comentari.<br /><br />Josepb: Vigila, vigila... que ja saps que en aquella casa on treballem les parets hi senten! :)) Gràcies, en nom de la dissenyadora, per la felicitació, encara que, tu que la coneixes tan bé ja ho saps, no li agrada gens que digui en públic que tota la magnífica feina de disseny del blog és d'ella. T'hi has fixat amb el nou “avatar” de l'Assur en forma de segell?... També és una idea d'ella.Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-28674698436375710702010-02-17T10:36:47.843+01:002010-02-17T10:36:47.843+01:00M'agraden les coques de llardons,però no amb p...M'agraden les coques de llardons,però no amb pasta fullada, per això aquesta recepta que has posat queda anotada ( caram fins i tot m'ha sortit un rodolí!)<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-22610961672888769232010-02-17T08:40:05.540+01:002010-02-17T08:40:05.540+01:00Sempre la he preparat amb pasta de full, queda ano...Sempre la he preparat amb pasta de full, queda anotada per la propera, ja que es una coca que es prepara mes d’una vegada, es la meva coca preferida.<br />Una abrasadaFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-58861435232351401112010-02-16T23:32:59.013+01:002010-02-16T23:32:59.013+01:00Trobo que aquest pirata ha quedat molt afavorit!. ...Trobo que aquest pirata ha quedat molt afavorit!. Ja l'has convidat a menjar un tros d'aquesta magnífica coca?.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-29033644982791276002010-02-15T17:23:39.071+01:002010-02-15T17:23:39.071+01:00Enric, ya sé, una pregunta de juzgado de guardia, ...Enric, ya sé, una pregunta de juzgado de guardia, pero es lo que hay...¿donde se compran los llardons? ¿y como los pido en los madriles?<br /><br />un besopfphttps://www.blogger.com/profile/14746811172677780022noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-15434722078459135362010-02-14T21:21:11.401+01:002010-02-14T21:21:11.401+01:00Que bona!!!Jo vaig fer la típica de pasta de full....Que bona!!!Jo vaig fer la típica de pasta de full...aquesta teva ha de ser boníssima...i és que encara no he probat una coca de llardons (casolana es clar!) que no m'agradi!!!! :)<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-83724608685597677792010-02-14T19:34:12.550+01:002010-02-14T19:34:12.550+01:00Uf ara mateix menjaria un bon tall d´aquesta coca ...Uf ara mateix menjaria un bon tall d´aquesta coca amb aquest aspecte tan deliciós!!! petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-71708129544677165512010-02-12T08:34:26.440+01:002010-02-12T08:34:26.440+01:00Enric, que bona ha de ser així cruixent... mmm!!
J...Enric, que bona ha de ser així cruixent... mmm!!<br />Jo ja tinc els llardons de camí, així que si tot va bé, la setmana vinent la faré. :p<br />Apa, bon carnaval! Aquí només tenim St Valentí, que ens disfressem per Halloween. ;)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-91876986098031787892010-02-11T22:55:57.334+01:002010-02-11T22:55:57.334+01:00Escolta Enric, això no s'hi val!!! Amb la teua...Escolta Enric, això no s'hi val!!! Amb la teua Anna Maria d'artista tens un blog que fa moooolta enveja!!! Per cert, aquest llibre de la Montserrat Seguí és un luxe de llibre. Quina sort vaig tindre de poder-me'l comprar i, a més, en català. Fa molt graciós el teu "avatar piratesc". La coca ha de ser molt bona, el que passa és que per ací de llardons no en venen (que jo sàpia). Ara bé, de polítics "llardosos" en tenim un fum. Què en voldríeu cap? SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-61765866655312987962010-02-11T19:42:25.579+01:002010-02-11T19:42:25.579+01:00Enric; Aquest pirata ben be podría ser el director...Enric; Aquest pirata ben be podría ser el director de l'empresa on estem no...? doncs ho dic per que es diu que, en el país dels cecs el borni és el rei :-D <br /> Deixem les xerrameques, pel rei dels pocasoltes... el rei del carnestoltes.<br /> Aquesta coca de la Montserrat Seguí, acompanyada d'aquest llardons i pinyons es per llapar-se els "repelons", molt bona aquesta coca Enric¡¡ Que vaigi de gust Enric, i també per la dissenyadora l'Anna Maria¡¡.Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-85151027440187331802010-02-11T15:39:47.856+01:002010-02-11T15:39:47.856+01:00Bona Tarda, Enric!!!!
Ja t'has fet un entrepà ...Bona Tarda, Enric!!!!<br />Ja t'has fet un entrepà de botifarra d'ous? o de truita ?<br />Fins i tot saps fer coca de llardons !!!<br />T'ha quedat preciosa..!!No soc de les que m´agrada fer la pilota , si no ho penso no ho dic , i a casa en veig moltes de coques i aquesta és de professional!!!<br />Felicitats , Enric..ELS PEIXOShttps://www.blogger.com/profile/16797954384379800613noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-64294334548729959582010-02-11T15:31:19.979+01:002010-02-11T15:31:19.979+01:00trobe que, el altre dia al blog de la dolors vaig ...trobe que, el altre dia al blog de la dolors vaig dir que, qui me aurá manat a mi fer un blog de cúina, per que axó ma llevat a coneixer altres blogs, en lo que a mi m´agrada engullí...y axó me lleva a dirte ché, aquesta coca está de mort y passió segons sant matéu......bé a sant matéu nó arribat a conexer in person, per lo tant nó sec si u ha dit.........peró u dic yó....bonissima........salutaçións pacopacohttps://www.blogger.com/profile/10997931799275090934noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-18616278473969036562010-02-11T15:27:15.162+01:002010-02-11T15:27:15.162+01:00M'encanten les coques de llardons... tot l'...M'encanten les coques de llardons... tot l'any, no només el dijous gras, je je je...<br />Aquesta recepta teva és ben diferent de la de pasta de full, si és de la Montserrat Seguí segur que ha de quedar molt bona. Aquest any jo n'he fet una de diferent, seguint una tradició de les Illes. Precisament, segueix al peu de la lletra aquesta combinació de dolç i salat que comentes: porta llardons, torró de xixona, mel i sobrassada!!!! A veure si tinc temps i la poso avui mateix ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6431914832009370222.post-11483284354623134692010-02-11T12:22:29.952+01:002010-02-11T12:22:29.952+01:00Que bones que són aquestes coques torradetes i cru...Que bones que són aquestes coques torradetes i cruixents!<br />I t'ho diu una persona a qui no li agraden gens els llardons, je,je...<br /><br />Aquesta coca la faig cada any perquè me la demana el meu fill. Però un cop està feta, amb aquesta pinta i l'oloreta que fa, no m'hi puc resistir! I sí, encara que només sigui per un dia, he de reconèixer que és molt bona, que m'agrada i gaudeixo molt menjant-me-la! <br /><br />Quan la faig amb pasta fullada hi afegeixo anís perquè m'encanta el seu aroma!<br /><br />Una abraçadaMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.com